Binnenreclame

Binnen kent ook een groot aantal mogelijkheden, de meest voorkomende noemen wij hier. Treft u datgene wat u in gedachten hebt hier niet aan, neem dan even contact met ons op, want de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

 

Posters

Groot formaat posters zijn het item om uw presentatie kracht bij te zetten op bijvoorbeeld beurzen, evenementen en actieweken. Maar ook in uw winkel, etalage of showroom. Voor bevestiging aan het plafond leveren wij de benodigde ophangprofielen.

Reclameborden

Reggesign levert een breed scala aan reclameborden van groot tot klein en in diverse materialen en prijsklasse.


Banners

Banners geven net dat beetje extra en hebben de uitstraling die u onderscheid ten opzichte van uw collega's.
Banners zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en in verschillende materialen. Wij leveren ook verschillende Roll-up banners compleet met draagtassen in verschillende uitvoeringen.


Spandoeken

Indoor spandoeken zijn een uitstekende en betaalbare blikvanger voor beurzen, shows en andere activiteiten die binnen plaatsvinden.


Bewegwijzering 

Reggesign levert ook alle benodigdheden voor uw bewegwijzering in uw pand, inclusief diverse ophangsystemen. Wij verzorgen al uw routeborden vanaf binnenkomst tot aan de bestemming. Een en ander is leverbaar in diverse materiaalsoorten en prijsklassen.